Warning message

Submissions for this form are closed.

Webinar: Cyber sikkerhet på IoT produkter

Date:
Time: 
10:00
Place: 
På arbeidsplassen, hjemme- eller hyttekontoret - der du måtte befinne deg (Vi bruker Gotowebinar plattform)
Norwegian

IoT produkter byr på en enklere hverdag, men åpner også opp for sårbarheter som cyberkriminelle kan utnytte. Stadig flere land krever derfor at IoT produkter må oppfylle krav til sikkerhet. 

Dette vil gjøre produktene mindre sårbare for angrep og vil ivareta personsikkerheten til brukerne bedre. Det kan også gi selskaper som sertifiserer sine produkter i henhold til en cyber standard, en stor markedsfordel ved at de skiller seg ut fra sine konkurrenter.

I dette webinaret gir vi en rask innføring i IoT og cyber sikkerhet og noen områder vi vil snakke om er bl.a.

  • Dagens utfordringer i forhold til cyber sikkerhet
  • Hva gjør IoT produkter ekstra sårbare for angrep?
  • Kort innføring i standarder og nasjonale krav
  • Hva er EU Cyber Security Act?
  • Sertifisering iht. ETSI/EN 303 645
  • Nemkos tjenester innenfor cyber sikkerhet

Etter å ha deltatt på webinaret, vil du få en bedre forståelse av hva du og ditt selskap trenger å gjøre for å kunne møte de nye kravene.

Webinaret passer for: Alle som jobber med IoT produkter og som vil lære mer om standarder og krav som kan gjøre produktene mindre sårbare for angrep. 

Speaker

Geir Hørthe er ansvarlig for Nemko’s «Cyber Security» initiativ. Han har jobbet i Nemko i over 30 år, innenfor testtjenester, laboratoriesjef for elektrisk sikkerhet, ATEX og medisinsk avdelinger. Geir var også i to år administrerende direktør for Nemkos kontor i London. Etter dette returnerte han til Norge hvor han i mange år hadde tittelen som Sertifiseringssjef hos Nemko’s Hovedkvarter, med ansvar for elektrisk produkt sertifisering, for både nasjonal og internasjonal sertifisering.