On-site EMC Testing

Nemko gir deg muligheten til å få ditt produkt EMC testet i egen bedrift. Kanskje du har et veldig stort produkt, eller utstyr med spesielle krav til eksterne tilkoblinger som er umulig å få til i et laboratorium? Nemko gjør testing hvor du vil!

Tradisjonell testing

Tradisjonelt utføres nesten alle EMC tester i et EMC laboratorium under kontrollerte forhold med standardiserte miljømessige forhold (omgivelsesstøy, temperatur og fuktighet). Testene blir vanligvis utført i skjermkamre og testobjektet kan konfigureres og manipuleres uten påvirkning av omgivelsene.

On-site testing

On-site testing benyttes normalt for utstyr og systemer som er for store til å passe inn i et laboratorium, eller hvis de har spesielle behov for strømforsyning eller andre tilkoblinger. Noen ganger gjør dette det umulig å teste dem noe annet sted enn på produsentens produksjonsanlegg eller på endelig installasjonssted.
Vi bringer vårt testutstyr ut til din lokasjon, uansett om det ligger i et fabrikklokale, i en spesiell test jig eller i en endelig installasjon.
Vi utfører komplett EMC testing av utstyret på stedet, med visse tilpasninger for å passe med situasjonen og ulike koblingsmetoder.

Kontakt Nemko for en gjennomgang av dine behov og la oss hjelpe deg med å finne den løsningen som passer deg best. La Nemko forberede testplan og lage de testrapporter som kreves for å demonstrere samsvar med de ønskede forskrifter.