» Node » 1311

Test for elektrisk sikkerhet

Nemko tilbyr et bredt spekter av tjenester innen sikkerhet testing. Med testlaboratorier i Europa, Asia og Nord-Amerika er vi klare til å starte testing nær deg. Nedenfor finner du en liste over noen utvalgte tjenester.

Nemko har lang erfaring med testing av ulike typer medisinsk utstyr.
Testingen vi utfører danner grunnlaget for ditt CB-sertifikat og dine tekniske filer for nasjonale godkjenninger over hele verden.

Nemko tilbyr testing og sertifisering av komponent-og installasjonsmateriell i henhold til et bredt spekter av produktkategorier og standarder.

Nemko tilbyr alle tjenester for sikkerhetstesting av lys, armaturer og LED  produkter i henhold til relevante internasjonale, regionale og nasjonale standarder.

Nemko tilbyr testing på et bredt spekter av varegrupper innen husholdningsprodukter.                  
Vi tester i henhold til IEC / EN 60335-1 med relevante del to standarder for både hjemme og kommersiell bruk, herunder relevante internasjonale og nasjonale standarder.

Nemko har lang erfaring testing en rekke typer måling og laboratorieprodukter i henhold til gjeldende krav og standarder.

Nemko utfører testing på et bredt spekter av produktkategorier innen IT og audio / video produktkategorier i henhold til relevante standarder. I tillegg tilbyr Nemko fleksible service og kort leveringstid.

For mer informasjon

Contact me
Send e-mail