Test for elektrisk sikkerhet

Nemko tilbyr et bredt spekter av tjenester innen sikkerhetstesting. Med testlaboratorier i Europa, Asia og Nord-Amerika er vi klare til å starte testing nær deg. Nedenfor finner du en liste over noen utvalgte tjenester.

Kontakt oss for mer informasjon:

Salgsteam Norge

Sentralbord: (+47) 22 96 03 30 (betjent fra 07.30 til 15.30 hverdager)
Besøksadresse hovedkontor: Philip Pedersens vei 11, 1366 Lysaker
Besøksadresse EMC og radiolab: Instituttveien 6, 2007 Kjeller

Nemko tilbyr testing innenfor et bredt spekter av husholdningsprodukter.                  
Vi tester i henhold til IEC / EN 60335-1 med relevante del to standarder for både hjemme og kommersiell bruk, herunder relevante internasjonale og nasjonale standarder.

Nemko har lang erfaring med testing av ulike typer medisinsk utstyr.
Testingen vi utfører danner grunnlaget for ditt CB-sertifikat og dine tekniske filer for nasjonale godkjenninger over hele verden.

Nemko utfører testing på et bredt spekter innen IT og AV produktkategorier i henhold til relevante standarder. I tillegg tilbyr Nemko fleksibel service og kort leveringstid.

Nemko tilbyr alle tjenester for sikkerhetstesting av lys, armaturer og LED-produkter i henhold til relevante internasjonale, regionale og nasjonale standarder.

Nemko har lang erfaring innenfor testing av måleinstrumenter og laboratorieutstyr i henhold til gjeldende krav og standarder.

Nemko tilbyr testing og sertifisering av komponent- og installasjonsmateriell i henhold til et bredt spekter av produktkategorier og standarder.