Øk sikkerhet og reduser risiko med med vår produkttesting

Som produsent av ledende kvalitetsprodukter behøver du en ledende leverandør av testtjenester. La våre internasjonalt akkrediterte laboratorier og eksperter sikre deg at risiko og produktsikkerhet er vel ivaretatt.
 

Hvorfor teste ved Nemko?

Nemko reduserer din tid til markedet ved å levere høyeste kvalitet på våre tjenester samt en svært høy internasjonal anerkjennelse. Våre anerkjente testtjenester sikrer at dine produkter oppfyller de regler og sikkerhetskrav som er relevantw for din industri og dine markeder. Samlet vil dette være en svært gunstig måte å sikre din vei til markedet, og til dine ønskede resultater.
 

Hva du får

Ved Nemko arbeider du sammen med et team av eksperter med variert industrierfaring og fagekspertise.  For å være nær dine utviklings- og produksjonsavdelinger har Nemko satt opp moderne laboratorier i en rekke land over hele verden.

For mer informasjon om Nemkos test- og relaterte tjenester:

Testplanlegging skjer alltid før selve testing begynner og består av forberedelse og dokumentering av testtimeplan. Dette sikrer at aktivitetene i ditt prosjekt vil bli utført på den beste måten og i riktig rekkefølge.

Prosjektledelse er et viktig verktøy for å sikre rask og effektiv leveranse til kunden uten unødige opphold.

Nemko tilbyr et bredt spekter av tjenester innen sikkerhet testing. Med testlaboratorier i Europa, Asia og Nord-Amerika er vi klare til å starte testing nær deg. Nedenfor finner du en liste over noen utvalgte tjenester.

Som Nemko kunde drar du nytte av raske og effektive test- og samsvartjenester. Du kan velge fra et av våre laboratorier over hele verden. Opplev moderne og fleksible testanlegg med stor kapasitet og kvalifiserte EMC ingeniører.

Nemko tilbyr omfattende tjenester for å dekke dine spesifikke behov i telekombransjen.

Når du lanserer et nytt produkt, må du overholde ulike internasjonale godkjenningsordninger og industri-drevne krav. Nemko tilbyr omfattende og tilpassede tjenester for å dekke dine spesifikke behov. Vi har en skreddersydd tilnærming kombinert med en solid prosjektledelse modell, betjent av kompetente og kundeorienterte ansatte rundt om i Nemkos internasjonale organisasjon.

Nemko kan tilby akkreditert testing for et bredt register av maritime produkter i henhold til følgende områder:

  • Marine Direktivet – Sertifisering og testing, Modul B and D
  • Testing I henhold til Maritime klasseselskaper – EN/IEC 60945, IACS E10
  • Testing I henhold til FCC og USCG
  • Utstyr for eksplosjonsfarlige omgivelser
  • Utstyr for CE merking
  • Brann deteksjon og brannalarm systemer (EN 54-x)

Er produktet ditt klargjort for å motstå de tøffe miljømessige påvirkningene det kan bli utsatt for? Test produktets pålitelighet hos Nemko med hensyn på mekaniske og klimatiske påvirkninger.

Nemko tilbyr tjenester innenfor  testing og sertifisering av EX produkter gjennom vår partner Presafe som Teknisk Kontrollorgan.  Våre tjenester strekker seg fra designvurdering tidlig i produktutviklingsfasen, via testing til markedsadgang.

Nemko har testkompetanse og kan utstede testrapporter for å bekrefte ESD karakteristikker av ledende, avledende, resistive og isolere materialer.
Nemko kan også utstede ESD sikkerhetssertifikater for å bekrefte at dine produktene er tilstrekkelig beskyttet mot elektrostatiske utladninger.

Nemko kan tilby akkrediterte akustikk-tester for høreapparat utstyr, samt testing av akustisk støy for et bredt produkt-spekter.

Nemko har akkreditert laboratorium for test av ergonomi etter ISO standarder.
Nemko er også godkjent for verifikasjon av brukervennlighet og ergonomi for merkekrav.

Nemko Italia utfører kalibrering av høy kvalitet for å møte dine strenge krav til instrumentkontroll.

For mer informasjon

Contact me
Send e-mail